INICI / Notícies / Competició Balearskills 2018

Competició Balearskills 2018

Una representació d’alumnes de l’IES Isidor Macabich ha participat la darrera setmana de novembre a la competició Balearskills. Aquest, és un certamen d’alumnes de formació professional de diferents especialitats que concursen en vàries proves pràctiques. 

Han sigut quinze els skills objecte de competició en aquesta ocasió (cada un corresponent amb un cicle formatiu), dels quals cinc tenien participació del nostre alumnat. Així, Silvia Calleja ha participat a la modalitat de Cuina, Angelica Mae Lazo a Servei en Restaurant i Bar, Finias Roman a Tecnologia de l’Automòbil, Nick Erica a Instal·lacions Elèctriques i Rafel Bondia a Refrigeració i Aire Condicionat. 

L’objectiu d’aquestes proves és promocionar i difondre la formació professional; impulsar els seus estudis i difondre bones pràctiques; estimular i motivar als seus alumnes; reconèixer i posar en valor la feina i dedicació del professorat i potenciar les relacions entre el món empresarial i el món educatiu. 

La competició ha permès designar els alumnes de les Illes Balears que han de representar la nostra comunitat al campionat Spainskills que es durà a terme a Madrid durant el mes de març de 2019 i que, a la vegada, donarà accés a participar a les competicions internacionals  Worldskills (Rússia, agost 2019) i Worldskills Europe (Àustria, setembre de 2020).

La nostra enhorabona a tots els alumnes de l’IES Isidor Macabich per la seva preparació i participació en aquest esdeveniment, que tot i no obtenir la classificació per a Madrid, s’han esforçat per fer un molt bon paper.

No podem acabar sense  destacar també la participació del professorat implicat sense el qual no hagués estat possible aquesta convocatòria.

sdr

sdr