ELECTROMECÀNICA DE VEHICLES AUTOMÒBILS

Tècnic en electromecànica de vehicles

Cicles Formatius de Grau Mitjà

2000 Hores

Dilluns a divendres, entre les 15:15 i les 21:25 hores.

CAP DE DEPARTAMENT

[show-team ids=’1450′ relation=’AND’ url=’active_new’ layout=’table’ style=’img-circle,text-left,odd-colored’ display=’photo,social,email,telephone,smallicons,name’]

Descripció del Curs

Realitzar operacions de manteniment, muntatge d’accessoris i transformacions del vehicle en l’àrea de mecànica, hidràulica, pneumàtica i electricitat, ajustant-se a procediments i temps establerts, i aconseguir-ne la qualitat requerida en condicions de seguretat.

Tallers de reparació d’automòbils: mecànica i electricitat. Tallers de reparació de maquinària agrícola i obres públiques: mecànica i electricitat, equips, arreus i transformacions opcionals. Empreses que per la seva activitat realitzin treballs de manteniment electromecànic de motors tèrmics (grups electrògens…).

Caldrà cumplir un dels següents requisits:

 • Els alumnes hauran d’estar en possessió del títol de graduat en ESO.
 • Haver superat la prova d’accés al grau mitjà.
 • Haver superat un programa de FPB.
 • Mecànic d’automòbils
 • Electricista d’automòbils
 • Mecànic d’equips dièsel
 • Instal·lador d’accessoris
 • Mecànic de maquinària agrícola i d’obres públiques
 • Mecànic de motocicletes
 • Mecànic de vehicles pesants
 • Electricista de vehicles pesants

L’alumnat que hagi superat íntegrament un cicle formatiu de grau mitjà pot accedir a qualsevol modalitat de batxillerat o a un cicle formatiu de grau superior de la mateixa família, mitjançant la corresponent prova d’accés, si es tenen 18 anys o es compleixen abans del dia que s’ha de fer la prova.