SERVEIS EN RESTAURACIÓ

Tècnic en Serveis de restauració

Cicles Formatius de Grau Mitjà

2000 Hores

Dilluns a divendres, entre les 15:15 i les 21:25 hores.

CAP DE DEPARTAMENT

[show-team ids=’1551′ relation=’AND’ url=’active_new’ layout=’table’ style=’img-circle,text-left,odd-colored’ display=’photo,social,email,telephone,smallicons,name’]

Descripció del Curs

Aquesta professió es desenvolupa en sectors i subsectors productius en els quals es desenvolupen processos d’elaboració i serveis d’aliments i begudes, principalment del sector de l’hoteleria. Desenvolupa la seva activitat professional tant en grans com en mitjanes i petites empreses, encara que també pot treballar per compte propi en petits establiments de restauració.

Realitzar les operacions de preparació, presentació i serveis d’aliments i de begudes, així com atendre el client en l’àmbit de la restauració, amb els protocols de qualitat establerts i actuant segons normes d’higiene, de prevenció de riscos laborals i de protecció ambiental.

Caldrà cumplir un dels següents requisits:

  • Els alumnes hauran d’estar en possessió del títol de graduat en ESO.
  • Haver superat la prova d’accés al grau mitjà.
  • Haver superat un programa de FPB.
  • Cambrer/a de bar cafeteria o restaurant
  • Cap de rang
  • Empleat/da d’economat d’unitats de producció i serveis d’aliments i begudes
  • Bàrman
  • Ajudant/a de sommelier
  • Auxiliar de serveis en mitjans de transport

L’alumnat que hagi superat íntegrament un cicle formatiu de grau mitjà pot accedir a qualsevol modalitat de batxillerat o a un cicle formatiu de grau superior de la mateixa família, mitjançant la corresponent prova d’accés, si es tenen 18 anys o es compleixen abans del dia que s’ha de fer la prova.